Пожалуйста или Регистрация для создания записей и тем.

mostbet lapplication

Mənim üçün mostbet lapplication sadəcə bir proqram deyil, o mənim ofisim, iş masamdır. Beş ildir ki, virtual kazinolarla səhərdən axşama qədər “döyüşürəm”. Qohumlarım düşünür ki, mən evdə oturub vaxt öldürürəm, dostlarım isə zarafatla “kumarbaz” deyib keçirlər. Amma heç kəs bilmir ki, mən bu işi peşə kimi görürəm. Hər girəndə beynimdə rəqəmlər, ehtimallar, strategiyalar dolaşır. Emosiyalar söndürülüb, yalnız soyuq hesablama var. Bazar ertəsindən cümə gününə kimi, səhər doqquzdan axşam beşədək – mənim üçün qumar oyunu adi bir iş günüdür.

Keçən həftənin çərşənbə axşamı günü idi. Təqvimə baxdım, ayın ortası, ev kirayəsi, kommunal ödənişlər və bir dəstə başqa xərclər yığılıb qalmışdı. Adi iş günlərimdə heç vaxt tələsmirəm, strategiyaya sadiq qalıram – uduzuram səbrlə geri qaytarıram, qazanıram dərhal çıxıram. Amma o gün içimdə bir narahatlıq var idi. Bəlkə də havaların dəyişməsi, bəlkə də yuxusuzluq. Telefonu əlimə alıb proqramı açdım. Ekranın işığı gözümü qamaşdırdı, bir neçə dəqiqə turnir cədvəllərini, canlı dərəcələri incələdim.

Ruletka – mənim əsas silahım. İllərdir eyni sistemlə oynayıram: aşağı mərclərlə başlayır, uduzduqca iki qat artırıram. Səbr əsas şərtdir. Elə ilk yarım saatda dalbadal üç qırmızı gəldi. Qara gözləyirdim, qırmızı gəldi. Yenə qara gözləyirəm, yenə qırmızı. Ard-arda beş dəfə qırmızı gələndə ürəyim yır-təpik oldu. Məbləğ böyümüşdü, indi qoyduğum rəqəm artıq ilkin mərcimi xeyli keçmişdi. Soyuqqanlılığımı qorumağa çalışırdım, amma barmaqlarım əsirdi. Altıncı dəfə qara qoydum. Top fırlandı, fırlandı… dayandı – qara. Nəfəs aldım.

O uduş məni geri qaytardı itirdiklərimi, üstəlik bir az da qazanc gətirdi. Adi günlərdə dayanardım, kompüteri bağlayıb çölə çıxardım. Amma o gün içimdə bir hiss var idi ki, bu gün fərqli olacaq. Saatlarla oynadım, kiçik kiçik uduşlar topladım. Həmişəkindən daha diqqətliydim, hər rəqəmi, hər statistikanı yoxlayırdım. Axşam düşdü, otaq qaraldı, yalnız telefonun işığında üzüm görünürdü.

Və gecə saat on bir radələrində o an gəldi. Artıq yorulmuşdum, gözlərim qızarırdı. Sonuncu dəfə “böyük mərc” qoymaq qərarına gəldim. Canlı ruletda bir nömrəyə oynamaq – çılğınlıqdır, bilirəm. Peşəkarlar heç vaxt tək nömrəyə oynamaz. Amma bəlkə də buna “işgüzar intuisiya” deyilir. Uzun müddətdir müşahidə edirdim, 23 rəqəmi çoxdan çıxmamışdı. Statistikaya görə, gec-tez çıxmalı idi. Bütün günün qazancını – təxminən 2000 manatı – 23-ə qoydum.

Top fırlandı. O fırlanan anlar saatlar kimi gəldi. Nəfəsim kəsildi, ürəyim elə döyünürdü ki, səsi qulaqlarıma gəlirdi. Top yavaşladı, yuvarlaq ətrafında sürüşdü, bir neçə rəqəmdən keçdi və… 23. Dayandı. Ekranda “qazandınız” yazısı yanıb-söndü. 36 qat – 72 min manat. O an beynim uyuşdu. Heç bir sevinc qışqırığı, heç bir təlaş. Sadəcə ekrana baxıb qaldım.

Həyəcandan siqaret yandırdım, halbuki üç ildir çəkmirdim. Pulun real olduğuna inanmaq üçün karta köçürdüm. Bir neçə dəqiqə sonra bank hesabıma düşən məbləği görəndə anladım ki, bu gecə həyatım dəyişdi.

Bütün bunlar bir ay əvvəl oldu. İndi həmin 72 min manatın bir qisminə köhnə maşınımı dəyişdim, bir qismi ilə balaca bir mənzilə ilk ödənişi etdim. mostbet lapplication hələ də telefonumdadır, hələ də hər gün açıram. Amma indi daha rahatam, təzyiq yoxdur. Bilirəm ki, bu işin için-dışını mənim kimi bilən az adam var. Və həmin gecə bir daha sübut etdi – səbr və hesablama ilə yanaşı, bəzən intuisiya da qazanır. Amma əsas odur ki, özünü itirməyəsən. Mən itirmədim.

GetMod - форум для общения